Nu är huset i stort sett färdigrenoverat

God morgon till er alla mina läsare och det är så roligt att ni ännu en gång har kommit in till bloggen. Det var ett tag sedan och det beror på att jag har varit fullt upptagen med den här renoveringen som jag pratat med er om tidigare. Det var visserligen ett billigt hus jag köpte men jag har fått lägga desto mer pengar på renoveringen. Det finns ett företag som är verksamma inom renovering i Lund med omnejd som har varit till stor hjälp, och namnet på företaget är Mikels Maling, ett företag du kan få reda på mer om här. 

Det är så himla bra att huset nu i stort sett är färdigrenoverat för om en månad föds vårt första barn. Då vill man att allt ska vara klart och det är det ju. Mikels Maling har renoverat och höjt standarden i hela huset, köket är nyrenoverat och vi har satt in en extra vägg så att det har blivit ett extra sovrum. Innan man vet ordet av växer säkert familjen ytterligare och då vill man att barnen ska ha egna rum. Vi är så otroligt nöjda med hjälpen och den fina kundservicen så jag kände att jag ville skriva ett inlägg om det här företaget inom renovering i Lund eftersom det säkert finns rätt så många som behöver få hjälp inom renovering i Lund med omnejd. Kan jag vara till hjälp för er så att ni kommer i kontakt med ett kvalitativt företag inom det här området så kan ingen vara gladare än jag. Det här företaget består av ett litet och trevligt gäng målare och snickare som verkligen har kompetens inom både målning och renovering här i Lund och i dess omnejd.