Asfaltering av vår gata som fibertyperna förstörde

Har funderat på om jag skulle ta och ringa Asfalt & Mark i Väst AB och be om deras hjälp med asfaltering av vår väg här hemma. För vägen är helt gropig och på flera ställen är den trasig, allt efter att de grävde ner fiberkablarna. Trodde att några skulle komma och fixa det men nu har det gått ett år och ingenting har hänt så antar att kommunen inte bryr sig om det. Får se till att vända mig till Asfalt & Mark i Väst AB istället och fråga snällt om de kan hjälpa oss med asfaltering här hemma. För det vore så bra att få det gjort och det skulle verkligen göra stor skillnad.

Sen vet jag inte exakt hur mycket arbete det är med asfalteringen där egentligen, men tänker att det kan vara bra att göra någonting åt det åtminstone lite. Kanske är det inte bra att göra alldeles för mycket men vissa saker kan faktiskt ändå vara bra att få gjort, även om det är något mer omfattande eller om det är väldigt enkelt.

Hoppas verkligen på att de ska kunna göra asfaltering här på gatan så att den kan bli bra. Så att vi äntligen kan få tillbaka vår fina gata som den såg ut med asfaltering och allting innan fibertyperna kom och grävde sönder den.