Renovering av fasaden

Året vinter har varit väldigt kall och har slitet väldigt mycket på vår fasad. Vi hade tänkt vänta tills nästa år med att renovera fasaden men det är så pass sliten nu att jag faktiskt tror att vi behöver ta tag i det redan i år, för det är nog ingen idé att vända med det. Kommer nog inte att hålla sig i ett år till så nu när det har blivit lite varmare är det nog strax dags att kontakta Darnax Service och se till att få deras hjälp. Tror att jag ska se till att göra det, för känns som att det är något som är ganska smart att göra och jag tror faktiskt att jag kan komma att få ut hyfsat mycket av det. Sen om det blir enkelt eller om det blir någonting lite mer avancerat det är bara att vänta och se. För jag vet att jag har lite olika saker att tänka på och att jag inte riktigt är helt på det säkra med vilket som är bäst.

Tanken nu är i alla fall att jag ska kontakta Darnax Service, byggföretaget här i Nacka, och få deras hjälp med att renovera vår fasad. Känns som att det kan vara det smartaste att göra och att jag nog kommer att må betydligt bättre om jag ser till att göra det istället för något annat. Så den där fasadrenoveringen, det är dags att ta tag i den. Att ringa byggföretaget och boka in dem och så ska Darnax Services snickare få komma över hit till oss och ha hand om själva renoveringen och allting med den åt oss istället.

Du gillar kanske också...